Fiókom
E-mail cím:


Jelszó:


Regisztráció

Vendégkönyv

Szlovénia-Bledi tó-Postojna 2017-09-22

Facebook bejegyzésből:

H Zs csodás volt, imádtam minden pillanatát, egy órája értem haza.
Csak ajánlani tudom!! Maradtam volna mégegyszer ennyit :) A szállás és az ételek is tökéletesek voltak, mindenki nagyon kedves és segítőkéyz volt!

Zs G Fantasztikus volt! Nagyon jól éreztük magunkat! Mi is szivesen maradtunk volna még! Köszönjük szépen !

H Zs egész jól összebandázódtunk a végére :) kár hogy nincs az elején ilyen csapatépítéses buli :)


Marika - Advent Bécsben+ városnézés

Szeretném megköszönni ismét nagyon jól éreztük magunkat. Az idegenvezető Gabi végig segítségünkre volt.

Mindenki pontosan érkezett és az időnk is csodálatos volt. Remélem jövőre ismét meg tudom majd hirdetni és a létszámunk emelkedni is fog.
 

Zoltán - Advent Eisenstadtban és Fraknó várában

Kicsit megkésve írok a múlt hétvégi adventi kirándulásunk kapcsán.

Nagyon jól sikerült, én személy szerint is örülök, hogy kihagytuk a rendkívül zsúfolt Bécset.

Mindkét helyen kiváló, magyar nyelvű körbevezetést kaptunk, időben érkeztünk Fraknóba is, kényelmesen meg tudtunk nézni mindent. Kismartonban még a Haydn házat is megmutatta az idegenvezetőnk. A helyi vásár, főleg a kastélyban színvonalas volt, tudtunk vásárolni apró ajándékokat.
 

László - Advent Bécsben+ városnézés

Feleségemmel tegnapi napon (december 18., vasárnap) voltunk az Önök irodája szervezésében a bécsi Adventi vásárban, 1 napos buszos utazás keretében.

Mindketten nagyon elégedettek voltunk, a buszvezető pontos, precíz volt mindkét irányban ügyesen indultunk és érkeztünk.

Az idegenvezetőnkkel (Berényi Úr, ha jól emlékszem) is teljes mértékben elégedettek voltunk, nagyon segítőkész volt, a lehetőségekhez képest (időtényező) mindent kihozott az adott helyzetekből, a látnivalóknál olyan információkat közölt, mely érdekesek voltak, olykor meghökkentőek, mindenképpen figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Úgy gondolom, hogy az idegenvezető stílusát, előadásmódját a közoktatásba is be lehetne vezetni (mondjuk történelem órára), nem száraz tényeket közölt, hanem tényleg érdekes, izgalmas dolgokat árult el, végig fenntartotta a figyelmet.

Ha lesz lehetőségünk, máskor is igénybe vesszük az Önök szolgáltatását.
 

Juli - Advent Zakopaneban (2 nap/1 éj)

Nagyon örültünk ennek az ajánlatnak, mert a szervezés teljes szabadságot biztosított. Ránk volt bízva, hogy a csoporttal tartunk-e vagy önállóan mozgunk Zakopanén belül, semmilyen kötelező program vagy látogatás nem volt. A szállás csodás helyen volt, pár perc sétára a főutcától, gyönyörű kilátással, kényelmes ágyakkal, finom svédasztalos reggelivel. Máskor is szívesen mennénk.
 

Beatrix  - Advent Bécsben+ városnézés

A tegnapi bécsi kirándulás nagyszerűen sikerült. A szervezés tökéletes volt, mindennel elégedettek voltunk. Mind az idegenvezető, mind a sofőr nagyon rendesek voltak ezúton is köszönjük nekik.

Remélem, a jövőben is lesznek hasonló útjaink. Legközelebb egy berlini utazást tervezünk, azzal  kapcsolatban majd keressük Önöket januárban.

Ilona- Salzburg-Salzkammergut

Egy nagyon jó idegenvezető volt a Salzburgi úton olyan felkészült volt és nagyon rugalmas az utasok nagyon jól érezték magukat köszi RONKAI LÁSZÓ úr a buszvezető ZOLI vele is mindenki nagyon meg volt elégedve szuper út volt.

 

Géza- Advent Bécsben+ Csokoládégyár

Nagyon kedvező ez az ár. Korrekt az iroda. Én már többször utaztam velük, most is megyek!!!

 

Klára-Arany Prága

A csoport nevében szeretném megköszönni a prágai kirándulást.Nagyon jó volt a szállodánk, ragyogó tisztasággal, jó szobákkal,  és szuper ellátással.  Jól sikerültek a programjaink, az idegenvezetőnkkel  maximálisan elégedett volt a csoport, Zolitól nagyon sok érdekes infót kaptunk a látványosságokról.  A csapat kívánsága szerint Zoli vezetésével, Prágában ebédeltünk egy  kisebb kocsma-étteremben, ahol igazi cseh ételeket ehettünk és finom söröket ihattunk.
Sok élménnyel, egy nagyon jó kirándulásról jöttünk haza, köszönjük!

 

Olga- Plitvicei tavak- Isztriai-félsziget

T.Cím!

Nagyon jól sikerült a 3 napos kirándulás. Jó időnk volt. Igaza volt, hogy nincs rá idő ebédelni, így befizettük helyben a 2 napos vacsorát, ami nagyon finom volt. Az idegenvezető /Samu/ és a sofőr /Feri/ nagyon kellemes emberek. Még egyszer velük mennék bármilyen útra. Nagyon köszönjük ezt az élményt.

 

Péter-Graz+ Zotter Csokoládégyár
Kedves Hölgyem Uram!

Most szombaton voltunk a grazi úton a párommal.
Elsőnek a jó élmények: a csokigyár fantasztikus volt, életre  szóló élmény volt, ezt köszönöm Önöknek! :-)

 

Margit-Krakkó-Auschwitz-Wieliczka-Zakopane

Tisztelt Iroda!

Kedves Kata!

A lengyel útról készült néhány káppel , és ezúton kívánom kifelyezni megelégedésemet a jól megszervezett  és sok információt átadó idegenvezetői munkájáért.

A programok, a szállás és AZ utasokra Való odafigyelés kifogástalan volt.

A jövőben is figyelemmel fogom kisérni programjaikat, Valószínű, hogy visszatérő utasként találkozunk még.