Fiókom
E-mail cím:


Jelszó:


Regisztráció

Túra nyilatkozat

Túra nyilatkozat a ADUTOURS KFT. túráihoz

ADUTOURS Utazási Kft., (Székhely/Telephely/Levelezési cím: 1074 Budapest, Hársfa u. 2. Tel: +361/413-6790; Fax: +361/413-7790; Ügyeleti telefonszám: +3620/290 30 93; e-mail: adutours@t-online.hu) MKEH eng.szám: U-01054/2009, Adószám: 14873074-2-42;  Cégjegyzékszám: 01-09-923969

 

Alulírott__________________________________(An.:____________________________________) Lakcím:____________________________________) ezúton kijelentem, hogy a(z) _________év_____hó ____napi ______________________________-i túrán saját felelősségemre veszek részt.

A részvételt befolyásoló, eszméletvesztéssel, rosszulléttel járó betegségemről nincs tudomásom.

A túra alábbi részvételi szabályait magamra nézve teljes mértékben érvényesnek tekintem:

 

1. A túrán a túra nehézségének megfelelő, meghirdetett felszereléssel rendelkezem.

2. A túra meghirdetett nehézségének megfelelő egészségi- (fizikai, fiziológiai, lelki), illetve edzettségi állapotban vagyok.

3. Nem állok alkohol, vagy bódultságot, egyensúlyzavart előidéző szerek (gyógyszerek) hatása alatt.

4. Tudomásul veszem, hogy a túrán való részvétel lehetőségét a túravezető bírálja el.

5. Az állapotomról, illetve az abban történt kedvezőtlen változásokról - ide értve a legapróbb sérülést, vagy egészségügyi problémát - a túravezetőt kérés nélkül tájékoztatom.

6. Tudomásul veszem, hogy a túrából a túravezető bárkit, bármikor, indoklással, annak résztvevői elfogadása nélkül is kizárhat.  Kizárás esetén a KFT. részvételi díjat nem köteles visszatéríteni.

7. A túravezető(k) utasításait maradéktalanul betartom, mindaddig, míg a túravezető a túrát befejezettnek nem nyilvánítja.

8. A természetvédelmi terület állagát megóvom, nem rongálom. A túra során fokozottan ügyelek a szemetelés elkerülésére, valamint a természet megóvására.

9. A túra útvonaláról nem térek le! Ha az előttem haladót nem látom, megállok, míg a záróember utolér, vagy vissza nem jönnek értem, tudomásul veszem, hogy az útvonalon várakozót gyorsabb és könnyebb megtalálni, mint a csellengőt.

10. Ha bármelyik szakasznál úgy érzem, problémám lehet vele, azonnal jelzem a túravezetők felé. Ez után követem utasításaikat, elfogadva, hogy legjobb tudásuk szerint figyelnek rám.

11. A túrán a túravezető által diktált tempót elfogadom, az általa meghatározott menetrendet betartom, egyéni útvonalat a túrán való részvételem alatt nem választok.

12. A túrán teljes mértékben saját felelősségemre veszek részt, baleset, vagy anyagi kár esetén sem a túravezetők, sem a Kft. nem tartoznak anyagi felelősséggel.

 

Baleset esetén értesítendő:_____________________________________________________

____________________________________________Tel: __________________________

Kelt: ________________________________________

________________________________________

Résztvevő aláírása

________________________________________

Résztvevő olvasható neve nyomtatott nagybetűkkel