Fiókom
E-mail cím:


Jelszó:


Regisztráció

Kirándulás a Plitvicei-tavaknál (non-stop)

Kirándulás a Plitvicei-tavaknál (non-stop)
Kirándulás a Plitvicei-tavaknál (non-stop) Kirándulás a Plitvicei-tavaknál (non-stop) Kirándulás a Plitvicei-tavaknál (non-stop) Kirándulás a Plitvicei-tavaknál (non-stop) Kirándulás a Plitvicei-tavaknál (non-stop)
Non-stop utazás a Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjához, ami többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években.

dátum részvételi díj akciós ár foglalás/kalkuláció
2017.10.20-21. 19,990Ft 12,490Ft foglalás/kalkuláció
2017.11.03-04 19,990Ft 12,490Ft foglalás/kalkuláció
Ár : 19,990Ft
Utazás
Napok száma 2

Időtartam:    2 nap/ 0 éj
Utazás:        autóbusszal

1. nap:
Indulás szeptemberben péntekenként 23:00-kor, októberben és novemberben péntekenként 24:00-kor  Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti busz parkolóból (Vidék felszállást foglaláskor jelezzék!).  Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:
A reggeli órákban érkezés Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába, ami többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt adott a hatvanas években.  A park legérdekesebb látnivalója a Plitvicei-tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága, egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára. Gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül – megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit – áthajózunk a Kozjak-tavon, megkövesedett fatörzseket, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket. Indulás a délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre a éjszakai/hajnali órákban(kb.01:00).

 

Részvételi díj: 19.990 Ft/fő helyett 12.490 Ft/fő
, mely tartalmazza az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségeit.!

BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő

Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő (buszon fizetendő)

Belépők hozzávetőleges árai kb: 
Márciusi időpontokban: 55 kuna/fő (helyszínen fizetendő)
Április, május, júniusi, szeptemberi, októberi időpontban: 110 Kuna/fő (helyszínen fizetendő)

Júliusi, augusztusi időpontban: 180 Kuna/fő (helyszínen fizetendő)

A túra időtartama a nemzeti parkban pihenőkkel, hajózással, kisvonatozással együtt kb. 7 óra. A túra idegenvezetőnk kíséretével történik.

A túra időtarama, programja és hossza az időjárás függvényében változhat!

A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenírek vásárlására, illetve számos mellékhelyiség áll a látogatók számára.

Az út minden korosztály számára ajánlott.

Az út az aktuális időjárástól függetlenül indul.