Fiókom
E-mail cím:


Jelszó:


Regisztráció

Online foglalás

Az On-line foglalás menete

On-line:

(A nyitó oldal bal oldalán "Fiókom" ponton található regisztráció után törzsutas kódot kap, mellyel a későbbiekben kedvezményesen foglalhat!)

1. Válassza ki a kívánt utazást

2. Kattintson a „foglalás”-ra

3. Válassza ki az utazás időpontját, felszállás helyét, utazók létszámát, a kívánt kedvezményeket és szolgáltatásokat. A rendszer automatikusan kiszámolja a teljes fizetendő összeget.

4. „Tovább” mezőre kattintva adja meg saját adatait, majd válassza ki a fizetés módját. (Fizetési lehetőségek: bankkártyás fizetés(Pay U) a honlapon keresztül, banki átutalás, vagy készpénzes befizetés.)

5. Megrendelés véglegesítése, ezután létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási szerződésben leírtak szerint lehet. (VIII. Módosítási feltételek)

6. Foglalásáról visszaigazoló e-mailt kap.

7. A szerződést és a megrendelő lapot aláírva küldje vissza hozzánk, akár e-mailben, akár faxon a (+36) 1 413-7790-es számra, akár postai úton.

 

Off-Line

Amennyiben valami oknál fogva elakadnak, vagy a weboldal nem működik, akkor az alábbi módon küldhetik foglalásaikat:

Küldjön nekünk egy e-mailt az info@korutazasok.com e-mail címre, melyben az alábbi adatok szerepeljenek:
- igényli-e irodánk BBP (baleset-,betegség-,poggyász biztosítás)
- foglalni kívánt út megnevezése, időpontja - utazók neve és adatai (születési dátum, lakcím, mobiltelefonszám)
- igényelt ellátások,
- igényelt szoba (egyágyas, két ágyas, háromágyas...stb.)

2. Miután megkaptuk ezeket az adatokat, kollégáink elkészítik megrendelő lapját, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási szerződésben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és a megrendelő lapot aláírva küldje vissza hozzánk, akár e-mailben, akár faxon a (+36) 1 413-7790-es számra, akár postai úton.

4. Az e-mail megérkezése után 3 munkanapon belül egyenlítse ki a számlát banki átutalással a megrendelő lapon található Raiffeisen Banknál vezetett számlájára, vagy személyesen készpénzzel irodánkban.

5. A pénz beérkezése után mi értesítjük, az utazáshoz szükséges részvételi jegyet pedig néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalál. Kivételt képeznek ez alól az egy napos utak, melyekre részvételi jegyet nem küldünk.

6. Amennyiben esetleges további kérdései merülnek fel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére az alábbi telefonszámokon: (+36) 1 417-6790 Vagy e-mail címen: info@korutazasok.com