Fiókom
E-mail cím:


Jelszó:


Regisztráció

Hétvégi kiruccanás a lagúnák városába: Velencébe

Hétvégi kiruccanás a lagúnák városába: Velencébe
Hétvégi kiruccanás a lagúnák városába: Velencébe Hétvégi kiruccanás a lagúnák városába: Velencébe Hétvégi kiruccanás a lagúnák városába: Velencébe Hétvégi kiruccanás a lagúnák városába: Velencébe
Non-stop utazás Velencébe fakultatív kirándulási lehetőséggel Murano és Burano szigetére. Velencében városnézéssel, séta a Szláv rakparton, Szt. Márk Bazilika, Campaníle, Rialto megtekintése.

dátum részvételi díj akciós ár foglalás/kalkuláció
2017.10.20-22. 19,990Ft 13,490Ft foglalás/kalkuláció
2017.11.03-05. 19,990Ft 13,490Ft foglalás/kalkuláció
Ár : 19,990Ft
Utazás
Napok száma 3


Időtartam:         3 nap/ 0 éj
Utazás:        autóbusszal

 

1. nap:
Indulás este 22:00-kor Budapestről, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:
Reggel áthajózás Velencébe, gyalogos városnézés. Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram.

Fakultatív kirándulási lehetőség Murano, és Burano szigetére: Először áthajózás Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét. Visszahajózás Velencébe, majd szabadprogram.

Este visszahajózás, majd indulás haza. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap: 
Érkezés a kiindulási helyre a kora reggeli órákban.

 

Részvételi díj: 19.990 Ft/fő, akciós részvételi díj: 12 490 Ft/fő
, mely tartalmazza az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségeit.

BBP biztosítás: 1.650 Ft/ fő

A hajójegy, és a belépődíjak a helyszínen fizetendőek!

Hajójegy: (Punta Sabbioni – Velence oda-vissza): 25 euro/fő (kötelező)
Hajójegy Murano- Burano szigettúrával: 20 euro/fő (fakultatív)

Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő (buszon fizetendő)